17 nov. 2009

Prostitutia, drogurile usoare si campania electorala

Tot mai multi candidati la presedintia Romaniei se lovesc de aceste probleme.

Prostitutia, e a doua cea mai veche meserie practicata in lume. Vrei sa mergi la parasute (curve)? Du-te daca te tine malaiul, asta ar trebui sa fie politica guvernului.

Guvernul Roimaniei ar trebi sa ia uratoarele masuri:
1.Legalizezi prostitutia (cine vrea sa practice sa o faca nestingherita, in locuri bine amenajate, crate, in conditi optime de igiena si siguranta sexuala);
2. Le impui control medical celor care vor sa practice aceasta meserie (lunar),
3. Impozit baban platit statului.

Sa vedeti ce crestere bugetara va sa fie din banii veniti de la prostituate, ca romanii sunt cam futaciosi din fire, si astfel poate dispar si stirile alea de la televizor, cu batrane violate, incesturi, copile violate. Vrei sa te futi, mai romane? Du-te la prostituate! E curat, sigur, nu te imbolnavesti, plus ca mai salvezi si categoriile de mai sus de riscuri sau tii puscariile fara violatori.

Tot mai multi parlamenetari si membrii ai guvernului se arata dispusi sa dezbata si sa decida, daca ar fi bine sau nu sa legalizeze aceasta meserie, iar balanta pare sa se incline spre pozitiv.

Romanii se lovesc de probema morala, zic ei, ca nu e moral sa mergi la curve. Dar e moral sa lasi ca zilnic sute de fete, femei batrane sa fie violate si agresate, cand poti lua aceasta masura, si numarul de violuri asupra acestor categorii, s-ar putea reduce considerabil, prin faptul ca, cei care comit astfel de fapte josnice, ar putea merge la prostituate sa-si descarce incarcatura hormonala si seminala.

Sau e moral sa furi, sa minti, tu ca parlamentar?

Ce fel de model dai? Tu, parlamentar al Romaniei, ar trebui sa fii un model pentru cetateanul care a avut incredere in tine si a pus stampila pe tine. Dar nu! Tu te tragi pe cur de la servici, lipsesti de la sedinte, dormi in sala de sedinte, votezi pentru inca 3-4 colegi alaturati, vizionezi site-uri XXX in timpul serviciului si a   sedintelor. Asta e moral?

Si mai esti platit si din banii pe care fiecare dintre noi, ii platim la bugetul de stat, pretinzi salarii mari, pensii halucinante dupa un mandat de 4 ani, in care ai dormit, nu ai facut nici o propunere legislativa, nu ai deschis deloc gura. Mi-e sila sa ma gandesc la politica romaneasca. Nu avem, cred, nici un politician sarguincios, care sa lupte pentru noi, oamenii. Voi, parlamentarii, luptati doar pentru voi, pentru interesele voastre. Sunteti niste egoisti imputiti!

Cred ca mai bine as lua o dioza dubla de coca sau ecstasy sa pot supravietui in Romania asta, care se afunda tot mai mult. Drogurile usoare nu mi-ar fi de-ajuns, chiar daca le-ati legaliza.

Cat despre acestea, cine simte nevoia, n-are decat sa-si vare in vena ce substante vrea, dar sa se gandeasca bine inainte ce face, ca acesta e un pacat mare. IEI VIATA CUIVA. A TA. DUMNEZEU ZICE INTR-UNA DINTRE PORUNCI "SA NU UCIZI!". Ajungi direct in Iad, si acolo vei ramane, pentru totdeauna, daca-ti neglijezi sanatatea si-ti omori propriul trup si suflet.

Iar cei care prefera astfel de substante, in cazul in care s-ar legifera consumul, sa fie aspru monitorizati: controale dese medicale, nu tu carnet de sofer, niciodata!

Si am rezolva doua probleme stringente cu care se confrunta Romania contemporana.

Mai ramane sa ne trezim constiinta morala, spiritul civic, sa fim altruisti.

Un comentariu:

anita spunea...

mai Tavi mai...la treaba cu prostitutia sunt perfect de acord cu legalizarea dar din considerente strict financiare si de sanatate pt cei care o practica.dar sa nu crezi tu vreodata ca ala care azi violeaza maine nu ar mai face-o pt ca s-a legalizat prostitutia.prostituate gasesti oriunde in tara asta si din moment ce el comite o ilegalitate facand un viol sigur nu l-ar interesa prea tare daca e legal sau nu sa mearga la o prostituata.el violeaza pt ca e bolnav cu capul...pt ca nu e in stare sa se apropie de o femeie asa cum ar fi normal, pt ca poate ii place prea mult sa fie un macho posesiv.nu pt ca e ilegala prostitutia.iar apoi.....drogurile....ce prost crezi tu ca ar recunoaste ca se drogheaza astfel incat sa nu mai aiba carnet de sofer? cand ei adora senzatiile tari.... si spuneai sa fie atent monitorizati, controale medicale dese....pe bani cui draga Tavi? drogatul ala munceste? tot pe banii tai care platesti la stat luna de luna s-ar trata si drogatul ala care se sinucide incet...ai fi de acord sa-i dai din buzunarul tau pt asta? cum ramane cu oamenii cu adevarat bolnavi, de cancer, diabet si multe alte boli groaznice care mor inainte de a se hotari aia sa le aprobe un dosar?
eu una....nu le-as da o letcaie la aia care se drogheaza.e alegerea lor.farmaciile raman fara fonduri de la jumatatea lunii, daca nu ai bani iti moare copilul cu reteta compensata in mana.asta este ROMANIA anului 2010.mor oameni nevinovati care nu au fumat sau baut in viata lor si noi ne gandim cum sa fim umani si sa ajutam si intelegem drogatii si violatorii.