19 iul. 2009

Bun venit la Festivalul "Cocklive" Peninsula


Da, asa suna sau mai bine zis asa arata scris CokeLive in versiunea unui cotidian local, editia de seara. E vorba de Adevarul de Seara, editia de Tg-Mures, din data de 19.07.2009.

Aceasta descoperire mirobolant de interesanta am facut-o in aceasta seara, pe cand ma pregateam sa ies la o plimbarica, sa mai povestim, una-alta cu o prietena. Ajuns la Fortuna, cunoscatorii Tg-Muresului stiu ca e la 5 minute de unde locuiesc, mi-am zis ca, in asteptarea d-rei sa-mi iau un ziar gratuit, sa vad ce mai e nou. Pe prima pagina, cu litere de-o schioapa sta scris: "50.000 de spectatori sunt aşteptaţi la Cocklive Peninsula. Organizatorii lucrau de zor astăzi la montatul scenelor şi a corturilor pentru evenimentul care va începe joi".

Inseamna, ca pe perioada Festivalului Peninsula se va servi "Cock", care e nu e nimic altceva decat organul genital masculin, asta spus asa decent, ca sa nu spun penis sau ceva mai urat, live, non-stop. Inseamna ca anul acesta, fratilor la Peninsula, conform cotidianului local Adevarul de seara, Editia de Tg-Mures, va fi orgie.

Atentie, deci, dragi redactori si jurnalisti, Coke Live Peninsula asa se scrie, si nu "CockLive". Daca nu sunteti siguri pe varianta cu Coke apelati la o sticla banala de Coca-Cola de jumate, scrie precis intr-un colt, pe eticheta, COKE.

Deci, COCK nu e acelasi lucru cu COKE.
COCK = cocos, se foloseste si pentru organul sexual masculin (penis, pula), in limbaj popular;
COKE = prescurtare de la Coca Cola.

Niciun comentariu: