3 oct. 2012

Despre prostitutie... de la Andreea Marta, via Floarea Leonida la Ioana Tufar

Buna ziua!, stimati cititori ai blogului. Azi m-am gandit sa scriu despre o tema care incita foarte mult spiritele in Romania, si mai ales nea facut sa avem o vara incendiara, si o toamna la fel de incinsa: prostitutia. 

Precum se stie, prostitutia este una dintre cele mai vechi meserii din lume, alaturi de agricultura si razboi, ea fiind vinovata de satisfacerea placerilor trupesti ale invidului din cele mai vechi timpuri si pana azi. In cele mai multe cazuri, aceasta meserie este practicata de femei, dar exista si barbati care se ocupa cu satisfacerea placerilor femeilor sau dupa caz chiar a barbatilor. Biserica nu a vazut niciodata, si nici nu va vedea prostitutia cu ochi buni, pentru ca invatatura lui Iisus Cristos prin biserica ne spune ca placerile trupuri duc la pierzania noastra si a sufletului, considerand prostitutia un mare pacat. 



Am avut vara aceasta tot felul de scandaluri si persoana care au fost acuzate ca practica aceasta meserie, veche, banoasa, dar pe care unii o considera rusinoasa. Atata timp cat nu dai in cap nimanui sa ii iei banii, nu omori pe nimeni, nu imbolnavesti pe nimeni cu boli venerice periculoase ce pot pune in pericol viata partenerului, nu cersesti bani, ci esti platita pentru un act pentru care tu, ca persoana ce practici aceasta meserie, iti dai consimtamantul, nu ar trebui sa fii aratata cu degetul. 


Problema prostitutiei apare in momentul in care pestele/matroana incaseaza bani, foarte multi bani si nu ii declara la Fisc si lasa ca satisfacerea placerii trupului sa se desfasoare dupa bunul plac. Apare evaziunea fiscala si riscul de a se imbolnavi multe persoane cu boli cu transmitere sexuala periculoase, ce duc la pierderea vietii celui imbolnavit: vezi HIV/SIDA, sifilis, si multe altele. Aici, statul poate intervenisi poate veni in ajutorul celor ce cauta satisfacerea placerii trupului, si astia sunt multi in Romania, chiar daca sunt casatoriti, se dau persoane religioase. Legalizarea prostitutiei s-ar putea face cu mai multe conditii:

  1. fiecare patron de casa de toleranta sa aiba un stabiliment, o cladire, in care firma lui sa-si desfasoare activitatea si sa fie semnalate corespunzator;
  2. pentru ca e lasat sa fie peste/ matroana oficial, sa plateasca taxe mai mari la stat + taxa de viciu, 30% din profit + plus taxa pe fiecare persoana din stabiliment (cota parte din venitul ei);
  3. aceste taxe mai mari sa includa un control medical tot la doua saptamani a persoanelor ce practica prostitutia; 
  4. sanctiunile pentru nerespectarea punctelor 2 si 3 sa fie foarte aspre, inchisoare pentru evaziune fiscala si tentativa de omor.
Vara aceasta am avut o cucoana, ca altfel nu pot sa-i spun, Andreea Marta care se huzurea de pe urma  faptului ca conducea o retea de prostitutie si o si practica;



apoi presa a dezvaluit ca o fosta sportiva de performanta din lotul de gimnastica artistica a Romaniei practica prostistutia - vezi cazul Floarea Leonida; si mai nou, acuzatii ca fiica Andei Calugareanu suspecta de conducerea unei retele de prostitutie. 
 

 Daca in cazul 1, 3, cazurile Andreei Marta si Ioana Tufaru, problema legalizarii prostitutiei ar fi fost benfic, in sensul ca meseria lor de matroana putea aduce un purcoi de bani extra la bugetul de stat, cazul Leonida e un pic diferit, prin faptul ca persoana ce practica meseria era o persoana cunoscuta. Am mai scris un articol pe seama cazului Leonida, dar acum vin sa fac comentarii complementarii. Am sa folosesc un limbaj deschis, fara menajamente, asa ca sa nu va rusinati cand veti citi urmatoarele randuri: Ce intereseaza presa din Romania, ce face Floarea Leonida in Germania? Ca practica prostitutia, ca se fute pe bani. Pana acum, de cand s-a retras, s-a interesat cineva de soarta ei? Nu, absolut nimeni. Atunci, ce va fute grija, stimati asa-zisi jurnalisti, de doua parale ce face Floarea in Germania. 


Castiga si ea un ban cinstit. Ce, ati fi vrut sa stea pe spinarea statului roman toata viata, asteptand luna de luna pensia viagera de pe urma titlurilor castigate. Nu da in cap la nimeni, nu imbolnavea pe nimeni, platea taxe statului german. Ce, vreti sa ziceti se futea cu corpul vostru? Punea pizda voastra la bataie, (ca persoana de sex feminin),? Nu! Atunce ce fute grija, repet, ce facea ea acolo? si colac peste pupaza mergeti si bateti la usa familiei sa o parati parintilor ce face Floarea. Floarea e o fata mare, are 18 ani, e vaccinata, isi stie purta de grija pizdei ei, asa ca, lasati-o mai moale.

Asadar, prostitutia, fie ea feminina sau masculina, ar trebui legalizata, iar persoanele ce o practica sa o faca in stabilimente, nu pe strazi, cu conditia imperativa, ca la doua saptamani sa faca control medical. Cine nu se supune regulii, urmand sa fie definitiv dat afara din bransa si de ce nu, inchis la parnaie. Asadar, statul ar putea castiga o gramada de bani si pretendentii ar fi siguri, ca totul e curat si nu dauneaza sanatatii, Deloc.

Niciun comentariu: