1 aug. 2012

Incepe sa mi se faca greata... Vreau o monarhie ca afara, gen Danemarca, Japonia

Azi, am decis sa scriu despre mizeria asta de lupta politica, numita referendum si substraturile ei, ascunse. Pe zi ce trece ma simt tot mai scarbit de tot ce se intampla. Nu stiu, unii romani sunt tot mai orbi la ce se intampla, altii cred ca daca se rezbuna pe Basescu, dorindu-l dat jos vor avea mai multe de castigat. 

Mie unuia, Ponta


nu mi-a placut de la inceput carierei sale politice, l-am considerat mereu o marionaeta, intai a lui Iliescu, apoi Nastase, Geoana si a revenit la mana lui Iliescu, care la randul lui a fost si este manipulat de Voiculescu.  Hai sa fim seriosi, tot PSD-ul e o marioneta a lui Voiculecu, din start, fara drept de apel, eu asa ii vad. A ajuns cu mult noroc sef de partid, si da din gafa in gafa. Enumar gafele si apoi le iau pe rand si le analizez, si veti vedea tot atatea motive de demisie ale lui Ponta din functia de premier pe care o detine acum, daca tine la imaginea lui. 

1. Plagiatul
2. CV-ul sau plin de erori si minciuni
3. Incearcarea lui si a echipei sale de 256 de parlamentari sa fie deasupra legii
4. Incercarea lui Ponta de a distruge intr-o zi statul de drept in Romania, prin demiterea Avocatului Poporului, schimbarea presedintilor camerelor parlamentare (Camera Deputatilor si Senat), incercarea esuata de a demite si inlocui Curtea Constitutionala (cand membrii acesteia sunt inamovibili), si toate miscarile de-a dreptul tiranice si abuzive
5. Minciunile pe care le prezinta la UE si de la UE inapoi (vezi aici minciunile cu privire la articolul din  El Pais, si in legatura cu Baroso - telefonul)
si daca as sta bine sa ma gandesc lista ar putea contiua, dar cred ca imi ajung cele punctate, care sa ilustreze de ce nu am eu incredere in acest mascarici. Asocierea lui cu Titulescu, un  mare diplomat roman, il face pe acesta sa se rasuceasca de o mie de ori in mormant cand facem asocierea. Asa ca s-o lasam mai moale. Ponta, mai bine zis e un MARE HOT (a plagia = furt intelectual, a fura munca, gandirea, opera cuiva) si un MARE MINCINOS (minte de ingheata apele, punctele 2 si 5). In asta sa am eu incredere. No way. Pe el, daca putea l-as baga la parnaie pentru furt intelectual in scopul obtinerii de bunuri si pozitii, si tradare. L-as baga la mititica si l-as lasa acolo, m-as face ca uit de el acolo 25 de ani, pana i s-ar limpezi mintile si si-ar da seama ca a gresit, si unde.

Crearea USL din PSD, un partid neo-comunist si PNL, care se dorea a fi continuatorul partidului traditional fondat de Bratianu, nu face cinste si onoare acestuia din urma. Asocierea stanga cu dreapta, dupa ce extrema stanga, super indoctrinata de mult puternica Moscova a persecutat la greu elita liberala, si a lichidat-o, respectiv PSD si PNL n-am mai vazut-o nicaieri in lume intr-o alianta. Nici unul dintre Bratieni cred ca nu au somnul linistit cand vad la ce se preteaza acest al doilea mascarici. Recunosc ca, ca si imagine pe sticla da bine domnul Antonescu, dar doar atat. Tartacuta lui e goala, e plina cu aer, bate vantul. Singurul dor al lui e sa ajunga la Palatul Cotroceni in postura de presedinte. Tocmai dumnealui, domnul Antonescu


 se trezeste sa vina sa-mi vorbeasca, sa ma conduca, care a ajuns in Parlament din postura de loc 3 sau 4 din colegiul sau electoral la ultimele alegeri parlamentare, si dupa ce si-a vazut scaunul ocupat, si incalzit a absentat tot timpul de la sedinte, n-a fost niciodata prezent acolo. Nu vreau ca si in postura de presedinte sa fie chiulangiu.

Si ce au nascocit cei doi impreuna, cu Voiculescu.

 
Un referendum. L-au suspendat pe Basescu, , au facut o revolta pe vasul lui Basescu, Romania. Inlocuirea presedintilor camerelor parlamentelor, a fost doar un obiectiv, pentru ca sa-l scoata presedinte interimar pe Antonescu, astfel incat, cei doi mascarici sa ajunga la fraiele puterii. Ei vroiau ca regula referendumului sa fie dupa cum vor, adica din cati se prezinta, daca e majoritate, Basescu sa fie demis. Dar Curtea Constitutionala le-a dat cu flit ideii lor, si a zis ca trebuie sa fie 50%+1, din cei inscrisi pe lista, adica quorum. Asta e regula jocului. Dupa multe niznaiuri, n-au avut ce face si au trebuit sa accepte regula.

A venit si mult astepta zi a referendumului. Pana atunci multi au iesit pe sticla sa ne explice cum sta treaba cu validarea sau invalidarea acestui referendum. Treaba e simpla ca buna ziua: daca ai 50+1 % dintre voturi, referendumul se valideaza, si se trece la numararea voturilor, DA sau NU, abia in a doua instanta. Daca nu se intruneste quorum, nu se valideaza referendumul, si totul a fost facut in zadar, nu conteaza ca tu ai reusit sa strangi 99,99% din voturi. Nu e valid pentru ca nu ai quorum. Adica, mai pe sleau, nu ai nimic. 

Pentru a evita erorile in privinta populatiei, pentru voturile ce urmau sa aiba loc anul asta, alegeri locale si parlamentare, referendum-ul nefiind luat in calcul la acea ora, s-a efectuat un recensamant al populatiei. Si acesta a fost facut cam in graba, unele persoane nici nu se regasesc in cifre si statistica. Asta nu mai conteaza pentru ca cifrele acum se contrazic, si asta pare sa fie distractiv, si de toata flota. Partea amuzanta e ca cifrele se contrazic tocmai in aceeasi tabara. Domnul Sova vine si ne prezinta dupa referendum un document care spune clar ca cifra populatiei Romaniei cu drept de vot e 16.585.000, iar ministrul interne, vocea cea mai autorizata, ne spune ca populatia Romaniei cu drept de vot se ridica la 18.292.000. Curtea Constitutionala avea in 2007 ca reper la care sa se raporteze cifra de putin peste 17.000.000. Acum cifra oficiala e cea prezentata de domnul ministru, asa ca, 8500000, nu reprezinta 50+1%, deci referendum n-are cum a se valida. USL-istii s-au batut cu propriile numere si cifre.

Deci, la concluzii, referendum-ul n-ar trebui validat, 1, si 2, Ponta ar trebui demis sau sa-si dea demisia in secunda -5, pentru ca ne face de ras prin tot ceea ce face. Mai bine s-ar retrage amandoi, Ponta si Antonescu la tara, la sapa, sa mai ridice agricultura. Mi-a pacut ideea exprimata de un unchi de-al meu, care a spus, inca inainte de referendum cu o saptamana, ca daca acest referendum nu se va valida, ar trebui sa-i punem pe Ponta, Antonescu si Voiculescu sa plateasca costurile pentru referendum, ca nu se rezolva nimic, iar banii sunt din fondul public. Apoi a intarit si a plusat. De ce nu si primul referendum sa-l plateasca, cel din 2007, ca nici atunci nu au reusit debarcarea capitanului de cursa lunga, Basescu.

Incep sa ma enerveze acesti USL-isti, care nu pot accepta infringerea sub nici un chip. Se leaga de cifre, si nu se uita la procente, care arata clar, ca 46,24 % din populatie a fost la vot. Din acestia, 85% au spus DA demiterii lui Basescu,iar 15 au spus NU. Faptul ca, restul de 53,76 % nu au fost la vot, aceasta indica faptul ca acesti mai multi, 53% nu au vrut demisia lui Basescu si ca nu vor sa aiba ca si tandem conducator hotul mincinos cu chiulangiul. USL-istii toti trambiteaza ca Traian Basescu nu maii are legitimitate ca presedinte, si ca ar trebui sa-si demisia. Avand in vedere ca cifra populatiei mature cu drept de vot e de 18.292.000, 8.500.000 nu reprezinta peste 50% din 18.000.000. Mai e nevoie de vreo 750.000 de voturi, pentru a atinge pragul, pana unde ati mai fi avut de furat putin. Asa ca terminati cu ideea neligitmitatii lui Basescu in functie ca cei aprope 10.000.000 de romani care nu au votat sunt de partea lui Basescu, plus 15%  care au spus NU, demiterii. Poate ca nu toti sunt cu el, dar multi poate s-ar fi si abtinut. Daca s-ar fi fi prezentat toti cei 18.292.000 la vot, ati fi fost invinsi cu un dureros 60 poate 65%. Poate ati fi meritat asta, sa nu boicoteze nimeni referendumul si sa fi mers toti la vot. Sa fi fost o batalia fata in fata: Basesecu vs alianta Ponta + Antonescu. Mai reflectati cu cifrele in fata. 8.500.000 nu e mai mare decat 9.792.000.

Haideti sa terminam cu mizeria de confruntare si sa ne apucam frumusel de treaba ca sunt foarte multe de facut. Faceti odata pace, intre dobitoace si relansati tara. Nu uitati, stimati parlamentari si conducatori, guvernanti, domn presedinte, ca pe timpul mandatului va aflati sub juramant, cu mana pe Biblie, ca veti tot ce va sta in putinta sa duceti la propasirea neamului romanesc. Orice alta directie capata tara inseamna tradarea intereslor tarii in scopul atingerii unui tel propriu. Asta e deja tradare de tara! 

Confucius spunea ca interesele statului trebuie sa primeze intereselor personale.

Deci, purtati-va ca atare, daca vreti voturi in toamna.

Vreau un referendum pentru reinstaurarea monarhiei in Romania, aceasta forma de guvernamant find singura care mai poate salva mizeria in care se afla Romania in ziua de azi. 

Niciun comentariu: