21 oct. 2009

Succes răsunător cu multă şansă pentru fotbalul românesc...

Aseară, în timp ce mă jucam Football Manager 2008, şi învingeam, datorită unui progrămel de tricks cu echipa Poli 1921, pe Barcelona cu scorul de 9-0 şi pe Dinamo cu 8-0, în timp ce în paralel eu mă messengeam, un prieten urlă din toţi rărunchi de bucurie "Goooooooooolllllllllll Unnniiiiiiiiiireeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa!!!!!", printr-un mesaj. Am realizat rapid că e seară Champions League şi Unirea joacă cu Glasgow Rangers.




Deşi meciul începuse destul de prost pe Ibrox Park pentru echipa antrenată de Dan Petrescu, Fortuna a întors spatele echipei gazdă şi a surâs tot mai mult echipei româneşti, care a reuşit să puncteze de 4 ori în poarta lui Allan MacGregor.

Deşi şi-au înscris un autogol destul de repede, în minutul 2, băieţii lui Petrescu, au început să pună presiune pe poarta scoţiană, şi în minutul 32, Bilaşco finalizează superb. Scorul la pauză nu prevestea nenorocirea pentru echipa lui Walter Smith. După golul egalizator, Urziceni a căpătat parcă aripi, a primit încredere în sine şi a jucat cu mai mult tupeu, repriza a doua a doua fiind pentru scoţieni dezlănţuirea Iadului pe Ibrox Park.

Autogolurile au fost la ordinea zilei, sau mai bine zis, specialitatea serii, golurile 2 şi 3 ale echipei române fiind devieri nefericite în propria poartă, cea a scoţienilor, în cazul de faţă.

Brandan pune cireaşa pe tort şi înfige mai adânc degetul în rană. Suporterii scoţieni, la golul de 1-4 s-au ridicat şi-au plecat, deşi era doar minutul 65. Unirea Urziceni a avut o seară magică cu mult noroc, dar şi determinaţi să le facă scoţienilor viaţa un calvar. Au reuşit! Bravo lor!

Clasamentul Grupei G, coroborat cu rezultatul de la Stuttgart, 1-3 pentru Sevilla arată aşa:












Sevilla FC3300929
FC Unirea Urziceni3111544
VfB Stuttgart3021352
Rangers FC3012391

Multă baftă la calificare în primăvara e tot mai aproape!

Notă: Sursa clasamentului: www.uefa.com

Niciun comentariu: