18 mar. 2010

Culmea incompetentei... Politia Romana



Azi dimineata, vrand sa vin la lucru, m-am pornit spre statia de autobuz. Pentru a ajunge in statie, exista doua metode: fie trec stada neregulamentar, nerecomandat (odata era sa fiu lovit prin suprindere), fie trec regulamentar, pe la trecerea de pietoni, dar imi ia mai mult timp, trecerea fiind la mai mare distanta. Azi, fiind putin intarziat, mereu la photo finish prind autobusul, cand dau sa trec strada,  prin metoda 1, vad girofarul unei masini de politie parcate la 100-150 m spre directia de mers si ma lecuiesc, merg sa trec pe la trecerea de pietoni. Am trecut pe langa un magazin, la care era sparta usa, in partea inferioara. Stiti de cati politisti a fost nevoie sa constate acest lucru?
Patru politisti, plus 1 criminalist (d-ala cu trusa gen CSI si aparat foto DSLR), iar reprezentantul firmei de paza a aparut abia tarziu si foarte adormit.

In cel mai bun caz era nevoie doar de 2 politisti si 1 criminalist, iar agentul firmei de paza trebuia sa fii ajuns primul acolo, inaintea politiei. Pentru ca firmele, platesc la firme de paza si protectie sume frumoase, ca sa ce? Sa se imbogateasca aia, doar aratandu-si muschii si nefacand nimic.

Halal Romanie!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sti cati politisti au venit la mine cand mi au spart hotii magazinul? Cinci:)) si ala cu geanta si instrumentele de rigoare,au facut o ancheta pentru cateva perechi de sosetew de ziceai ca cel putin s in filme si nici acolo.Mai mare rasul.Au luat amprente si declaratii nenumarate ca sa constate ce?Ca au venit hotii pe care oricum nu i au prins niciodata.