26 feb. 2010

Un alt demisionar PSD, evadat in tabara independentilor... Se ingroasa gluma!

Se pare ca alegerea lui Victor Ponta ca presedinte al PSD nu este de bun augur, deorece, doi oameni importanti din acest partid, mai intai, Cristian Diaconescu, despre care am vorbit nu mai departe de ieri si acum Marian Sarbu, debarca de pe "vaporul" PSD-ist, aflat in deriva, si  "este posibil sa ma alatur grupului independentilor", a explicat Marian Sarbu dupa discutia purtata cu Victor Ponta, conform www.ziare.com. 

 

Asadar, se pare ca, incet-incet, visul lui Ponta si al lui Iliescu (in background), dde a face din PSD un partid unit se duce de rapa din fasa, elemente importante parasind deja partidul, evadand in tabasa "independentilor", manipulati din umbra de PDL. 

Fostul membru al PSD, declara sus si tare ca nu e cazul de negocieri pentru preluarea functiei de Ministru al Muncii, dar mie asa-mi pare. In vreo doua saptamani, maxim, actualul ministru al Muncii va fi remaniat, iar in locul lui adus Sarbu. Pun pariu!

Se ingroasa gluma cu "evadarile" persoanelor cat de cat importante spre grupul asa-numitilor "independenti", sleiesc PSD-ul si PSD-ul va ramane partidul unei camarile, a tovarasilor care sunt de-acord cu linia impusa de la centru de Victor Ponta, caruia ii sufla in ureche Ion Iliescu si Nastase.

PSD-ul se va prabusi treptat, iar in 2-3 luni PDL se va intari cu "grupul independentilor". 

Victor Ponta e alegerea cea mai proasta se pare din toti fostii candidati inscrisi pe lista. Vom vedea ce urmeaza.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Te astept pe blogul meu la o leapsa draguta,daca vrei sa o preiei desigur.