20 oct. 2009

Halal campanie electorala pentru prezidentiale!

Trăim într-o Românie ciudată!

Se apropie campanie electorală pentru lupta la Palatul Cotroceni! Candidaţii încep sa fie din ce în ce mai puţini sau poate din ce în ce mai ciudaţi.

Avem de-a face cu un Nati Meir,

un cetăţean, nu ştiu ce cetăţenie are acest domn, dar nu ştie să vorbească corect româneşte, iar când vorbeşte nu înţelegi mai nimic din ceea ce spune, ba se bâlbâie într-o limbă înţelesă doar de dumnealui. Cum şi-ar fi propus domnia lui să convingă electoratul să-l voteze, dacă nu înţelege ce le zice. Domnia sa a ieşit din cursa electorală, fiind anchetat de Direcţia Cercetări Penale pentru înşelăciune. Ce bine! Slavă Domnului!

Un alt "catindat", să dăm citare marelui Caragiale, e d-nul Becali.


În loc să-şi vadă de proaspătul mandat de europarlamentar pe care l-a obţinut cu mari emoţii, dl Becali, se pare că nu se satură sa fie huiduit şi înjurat doar de suporterii echipei Steaua, pe care a dus-o mai mult în prăpastie, decât pe culmile gloriei, ci se pare că vrea să fie înjurat de toată România. Eu, în locul domniei lui, aş vinde Steaua, nu m-ar interesa momentan funcţia de preşedinte al acestei Românii, care se zbate în mizerie şi certuri politici, ci aş încerca să-mi fac experienţă politică high-class, la Parlamentul European, cu cât mai multe mandate şi cât mai multe luări de cuvânt, propuneri, moţiuni. aşa vrea să ducă şi România? Nu ştiu, cum îşi închipuie dumnealui că un om care e anchetat pentru un caz ca "Valiza", ar putea ajunge preşedinte al României? Avem nevoie de un om integru, cu coloană verticală şi "curat" la Cotroceni. Deci, îmi pare rău, eu unul nu v-aş da voie să vă depuneţi candidatura. rămâneţi mai bine europarlamentar, aţi câştiga mai bine.

Candidatul numărul trei, care-mi face cu ochiul e Corneliu Vadim Tudor.

Un individ care în anul 2009, are înclinaţii de extremă dreaptă, şi înjură pe toţi cetăţenii maghiari din România, cum îşi poate închipui că poate fi ales în funcţia de preşedinte? El vrea, dar nu va primi niciodată această felie.

Păcat, că prinţul Radu nu mai candidează.



Poate că el ar fi fost omul potrivit pentru a ridica România din "căcatul" şi mizeria în care află. El, prin cunoştiinţele sale pe care le are în rândul oamenilor politici de afară, prin educaţia sa, verticalitate şi integritate ar fi reuşit într-un final să ridice poporul român şi România din "mizeria" asta de democraţie.

Vom avea un meci crâncen între Băse, Geoană şi Opescu.





Vai de noi!

Doamne fereşte de mai rău! Dar în final, să sperăm că totul va fi bine, după 6 decembrie.

O seară bună, tuturor!

Niciun comentariu: