22 dec. 2008

Sentimente contradictorii...

Ciao!, tuturor. Traiesc din 17 o mare frustrare,si suparare, dar si o mare bucurie, de ieri seara.

Marea mea frustrare se refera la faptul ca din 17 decembrie nu am fost in stare sa postez un articol in cinstea eroilor care nu trebuie niciodata uitati, incepand cu 17 decembrie, si care, in decembrie 1989, acum 19 ani si-au sacrificat viata pentru noi. Iar noi, din lipsa de respect ne facem ca uitam de ei, pe tot parcursul anului, doar intre 17 si 22 decembrie le aducem recunostinta. Anul acesta am aflat de un site dedicat acestor oameni curajosi, care nu s-au sfiit sa strice "Jos Comunismul", Jos Dictatura familiei Ceausescu"

Cinste, memorie eterna si recunostinta profunda, din partea mea, celor care au fost in strada in decembrie 1989, impotriva regimului comunist,incepand cu Timisoara, si au continuat, facand sase auda la Bucuresti si peste hotare! Macar din recunostinta pentru acesti oameni, sa incercam sa indreptam lucrurile, acum, in ceasul al 13 -lea si sa facem ceva bun pentru noi toti, romanii de pe aceste meleaguri, pana nu ne infuriem toti si parasim tara.


Ziceam de o frustrare, dar si de un motiv de bucurie. Frustarea ati vazut-o, acum sa va spun si bucuria... Ieri, incepand cu orele 16.00, ora Ro., am pus pentru prima oara piciorul intr-un avion si am zburat. Nu pot sa va explic peisajul dintre nori, in cuvinte sau ceea ce simti in momentele de despartire de sol sau de aterizare. Stiu doar ca am ajuns cu bine, cu voia lui Dumnezeu. Motivul de buucurie e acela ca ma venit la surioara mea sa petrecem impreuna sarbatorile de iarna. Poze din aceasta frumoasa aventura veti putea vedea, multumita Gabrielei Pop, prietena mea cea draga, care desi sarbatori de iarna fiind, mi-a imprumutat aparatul ei foto. Acestea vor fi postate in gadgetul My Albums, de sub my favourite movies. Va atat curiozitatea cu doua -trei poze facurte in avionul de Tg-Mures - Budapesta.







Si nu in ultimul rand, gandul meu sta alaturi de colegele mele de facultate, Ioana si Sanda, a caror mama am inteles ca a fost operata de urgenta cu cateva zile inainte de a ne porni din Romania.

Un comentariu:

Ovidiu Suciu spunea...

experiente faine sa ai! Un an 2009 mai bun!