14 dec. 2008

Adrian Iosif Cocoană - CRIMINAL ÎN LIBERTATE

Scriu din nou, despre acest individ, căci altfel nu-l pot numi. Aseară ştirile au anunţat că i s-a prelungit mandatul de arestare de către Tribunalul din Timişoara. Acum, în urmă cu max. 10 min, deci pe în 18.13 - 18.20, s-a anunţat la ştiri că Judecătoria de pe lângă Tribunalul Dolj l-a eliberat. Păi, măi fraţilor, lamuriţi-mă şi pe mine cu o chestie... Cocoană omoară un om la Timişoara, şi e eliberat de Tribunalul din Dolj, când cel din Timiş, în urmă cu aproximativ 24 de ore i-a prelungit mandatul. Nu mai înţeleg nimic.


Zic CRIMINAL, pentru că el doctor fiind, accidentează mortal un om, fuge de la locul accidentului, în loc să încerce să-l salveze pe bietul băiat accidentat. Şi părăsirea locului accidentului e un lucru foarte grav. Şi ce e cel mai grav, l-a accidentat pe TROTUAR. Şi când conduce un Ferrari, să nu-mi mie că el conducea cu viteza regulamentară de 50 de km pe h.



Datorită banilor săi mulţi pe care îi deţine, a reuşit să iasă. GRAV! Cu ajutorul bogăţiei sale, sfidează LEGEA.
Dacă scapă cu basma curată, şi există şanse, după câte observ, să scape, va circula din nou pe străzi. PĂZEA!
Nu ştiu ce conştiinţă are aceast om sau ce om poate fi ăsta, care ucide un om, cu maşina şi circulă liber pe străzi. Dacă n-ar fi avut averea pe care o deţine, ar fi putrezit în închisoare.
nimeni n-ar trebui să fie deasupra legii, dar banii şi interesele, te ajută.
ACOLO ÎI E LOCUL!

Niciun comentariu: