18 mar. 2010

Descretirea fruntii sau rasoteapie prin bancuri 6

Buna dimineata!, dragi cititori ai blogului meu...

Dupa ce ieri am trecut prin focul greutatilor, va spuneam ieri ca urmeaza o zi grea, azi, deja se intrevede soarele si la locul de munca, prin faptul ca totul pare foarte clar si usor de facut, doar ca trebuie facut. Inainte sa ma apuc de treaba, m-am gandit sa va spun un banc, cu care sa incerc sa va binedispun, si sa va fac inceputul de zi cat mai frumos, sa puteti avea spor la treaba. Deci, bancul zilei:

Trei tipi aud ca in vecini este o femeie foarte frumoasa care ofera favoruri sexuale contracost si se hotarasc, dupa ce aduna o suma de bani sa mearga pe la ea sa-si satisfaca nevoile. Le vine ideea nastrusnica si nasty sa propuna doamnei un sex in grup, incercand sa faca economie de timp si poate si de bani. Isi satisfac ei nevoile dar cand sa plece, apare sotul. Unul dintre ei se baga sub chiuveta in bucatarie, unul se face ca repara geamul, si altul pe balcon.
Furios, putin gelos si foarte intaratat, pornit sa faca sex cu nevasta, sotul merge la primul si-l intreaba nervos:
- Ce cauti aici?
- Domnule, eu sunt instalator, raspunde acesta. Doamna  a raportat probleme cu apa si am venit sa verific. 
- Nevasta, plateste-l si trimite-l acasa!, spuns sotul. 
Merge la al doilea si-l intreaba:
- Tu ce cauti aici?
- Eu sunt geamgiu, domnule. Doamna mi-a zis ca site curent de aer rece ca nu inchide ermetic geamul si am venit sa verific.
- Nevasta, plateste-l si trimite-l acasa!, ii spune sotul. 
Nevasta se conformeaza. 
Sotul se indreapta spre balcon, sa-l intrebe pe cel de-al treilea, ce e cu el acolo. Acesta, vazand ca ceilalti au fost platiti, si nestiind ce-au facut ceilalti doi, cum au scapat nebatuti si platiti, ridica doua degete ca la scoala si le flutura nerabdator in aer, vrand sa spuna ceva. Sotul il intreaba intr-un final:
- Ce e cu tine aici?
- Si eu, si eu... am futut-o pe nevasta-ta!

Niciun comentariu: