16 oct. 2008

Nostalgie, emoţii autumnale, sau ce naiba mi se întâmplă...



Nu ştiu ce se întâmplă cu mine de la o vreme... Simt nevoia să am am lângă mine o fată (frumoasă, inteligentă, înţelegătoare, cu o atitudine pozitivă, cu mult simţ al umorului), care să mă încurajeze în tot şi toate, să fie alături de mine. Cred că e şi din cauza anotimpului autumnal, care îşi face tot mai simţiţă prezenţa. În acest anotimp am trăit cele mai frumoase amintiri şi emoţii... poate de-aia mă apucă aşa nostalgia... anul trecut, la recreutarea de toamnă din AIESEC Tg-Mureş, mi-a căzut cu tronc o fată... n-am acţionat prompt şi în modul cum trebuia s-o fac şi am aflat când totul era prea târziu, (că ea simţea acelaşi lucru pentru mine, cum simţeam şi io pentru ea), după o lungă conversaţie pe Yahoo! Messenger. Apoi, a urmat minunata conferinţă AIESEC de la Sovata, RTS, unde amcunoscut-o pe Adriana.

A fost foarte frumos, şi am trăit 24 de ore foarte minunate, pasionale. Era ziua ei, 17 noiembrie, zi pe care n-o voi uita niciodată. Am invitat-o la o plimbare pe lac, Lacul Ursu, am început să ne sărutăm, şi am terminat prin a-i cânta... Jose Feliciano - Che sara, sara. Păcat că a durat prea puţin...

Apoi în preajma Paştelui, am încercat să mă apropii mai mult de o fată care simţeam că este, nu ştiu, ceva care se potriveşte ca o mănuşă descrierii de mai sus... glumeaţă, frumoasă, inteligentă, cu o puternică atitudine pozitivă... e Ioana, ex-şefa de grupă de la Facultă, dar ea m-a respins. N-a fost să fie!

Tot vorbind pe Mess, am realizat că unei prietene, fostă studentă la Cluj-Napoca, îi căzusem cu tronc, (ea a recunoscut foarte greu fiind foarte timidă)... Dar am dat-o-n bară, în privinţa ei, pentru că la celebrul Concert de Muzică de Film, am cunoscut o fată, foarte atrăgătoare, frumoasă, cu nişte ochi albaştri ce m-au hipotizat, de culoarea cerului senin de august, cu un apetit deschis pentru cultură (îi plac muzica clasică, teatrul)... Ea e Camelia. A venit la mine în prima zi de Paşti, când a şi început "relaţia" noastră, cu un sărut în mijlocul bucătăriei mele. Ce mă înnebunea la Cami, era faptul că folosea o cremă de bebeluşi, care combinată cu o cremă de corp, mă făcea să mă simt ca în al nouălea cer, când stăteam îmbrăţişaţi. A fost o săptămână minunată, până pe 2 mai, când m-a anunţat e mess că ar vrea să fim doar amici.

A trecut timpul, am călătorit prin Europa, şi pe 14 septembrie, duminica, am cunoscut-o pe Ioana, o fată la fel de frumoasă, atrăgătoare, culmea cu ochi albaştrii la fel cu ai ai Cameliei. Îmi place de ea, deoarece pare o fată foarte stilată, cu multă eleganţă, inteligentă... dar n-a fost să fie.. am dorit să ne întâlnim într-o zi, şi ne-am văzut, pe 11 octombrie. Am încercat să-i spun că mie mi s-au aprins călcâiele şi urechile după ea, dar are prieten. Se pare că nici de data asta n-a fost să fie...

Se pare că fetele pe care le găsesc compatibie sau se potrivesc profilului sunt deja "ocupate". Pornim dein nou la vânătoare, nu-i bai!

Un comentariu:

Camelia spunea...

Iubirea se manifesta in multe feluri si are mai multe intensitati, tu inca nu ai gasit acea iubire care iti e menita.